Euverige

Dames van de Raod van Èlf

De dames van de Raod van Èlf vervölle ‘n belangrieke rol achter de sjerreme. Op de iersjte plaats zörrege ze netuurlek tot de lede van de Raod van Èlf d’r altied prima opsjtoon. Meh uiteraard vollege de dames ouch de aktiviteite van de Raod, boe ze dèks op de achtergroond aanwezig zien. 

Drager van de Drappo

Beej diverse officieel gelegenhede es de Prins mèt de Raod van Èlf oettrèk weurt d’n drappo  van de vereineging geprizzenteerd. Beveurbeeld beej de Amiese optoch en beej ‘t oetrope van Prins Karneval van Mesjtreech weurt d’n drappo van oos vereineging mètgedrage. Servé Dreessen is al jaorelangk oze gruutsje drappodrager, dei ‘t terech ‘n ier vindt op dis meneer oos vereineging veur te goon.

Verdeensteleke persoene

Neve ons besjtand van “gewoen” lede kint oos vereineging ‘ne groep van zier verdeensteleke persoene, te weite ierelede, lede van verdeenste, mètwèrrekersj van verdeenste en geistelek besjerremhier. Dizze groep van biezeunder Sjlaaibök weurt door oos uiteraard op han gedrage.

 

Ajd Prinsegarde

In 1977, beej ‘t 22-jäörig zjubileij van de vereineging, woord de Ajd-Prinsegarde van de Sjlaaibök in ‘t leve gerope. In dat jaor kaome ‘n paar Ajd Prinse van Amie op ‘t idee um mèt alle Ajd-Prinsepare aan ‘t zjubileijfees mèt te doen. Vanaaf dei tied zien ze blieven feesviere.

logoajd

Hoeglöstighede

Sjteunbök

Programma