Opgeven Optocht 2023

Beste Karnavalsvierders,

Graag jullie aandacht voor het volgende:

Sedert vele jaren is de optocht op karnavalsmaandag één van de hoogtepunten van onze Amiese karnaval. Vele groepen families / verenigingen / vrienden / duo’s en einzelgängers liepen mee in onze optocht.
Ook u als individu / familie of vereniging was van de partij.

Afgelopen jaar was het een optocht met veel aanpassingen, maar we hadden er wel een.

Wij als karnavalsvereniging en optochtcommissie hopen dat wij in 2023 weer net zo een mooie optocht krijgen als voor de coronacrisis.

Wij roepen u daarbij op om ook dit jaar weer deel te nemen aan onze optocht.

 Natuurlijk hebben wij als vereniging enkele mooie voorwaarden als u weer meedoet aan onze optocht.

  1. Aangepaste financiële ondersteuning voor iedereen die mee doet en zich vooraf heeft opgegeven via het officiële aanmeldingsformulier .
  2. Aangepaste prijzen als waardering.

Wij hopen dat vele karnavalisten zullen reageren op onze oproep en dat zodoende deze mooie traditie bewaard zal blijven voor onze gemeenschap.

Route: Opstellen Vlierhoven, Laurierhoven, Achter de Hoven, Hagenstraat, Ambyerstraat Noord, Severenstraat, van Slijpenstraat, Severenplein alwaar de ontbinding is.

Net als afgelopen jaar zullen de prinsenparen ook dit jaar de optocht vóór gaan tot aan de witte boerderij. Hier zullen zij zich opstellen zodat zij u allen kunnen bewonderen.

Het aanmeldingsformulier vind u hier beneden

Inleveren van het aanmeldingsformulier kan online naar info@sjlaaibok.nl of uitgeprint inleveren bij Kapsalon Monique, Longinastraat 116

Graag willen wij u ook vragen om leuke foto’s en filmpjes van de optocht, die u zelf gemaakt heeft op te sturen naar ons. Dit doet u ook via info@sjlaaibok.nl

Met vriendelijk groet,                                                   

C.V. de Sjlaaibök en de optochtcommissie.

Opgeven Optocht 2023
Schuiven naar boven