Oproep voor Jeugdgroep 2023/2024

Oproep voor prinsenpaar en jeugdgroep

CV de Sjlaaibök.

Hallo jongens en meisjes van Amby,

Het afgelopen seizoen hebben we weer carnaval kunnen vieren op de manier waarop we dit het liefste doen: met elkaar. Ook komend seizoen willen we weer onvergetelijk maken, vandaar dit eerste bericht weer van ons!

Jullie zullen wel denken, wat een raar moment om te horen van de Jeugdcommissie van CV de Sjlaaibök. En ja, dat klopt! Ons seizoen begint al in november en natuurlijk kan onze eigen Kinderzitting niet plaatsvinden zonder een leuke dans en natuurlijk een nieuw Jeugdprinsenpaar. En november komt sneller dan je denkt, dus moeten we er vroeg bij zijn!

Vandaar deze oproep:

Wil jij onze jeugdgroep 2023 – 2024 van CV de Sjlaaibök versterken?

Wie zoeken wij? Enthousiaste kinderen die komend schooljaar in groep 7 zitten. Ben je woonachtig in Amby en zou je graag deel willen gaan uitmaken van deze jeugdgroep? Of wil je misschien wel Jeugdpins of Jeugdprinses worden? Geef je dan snel op; uiterlijk vóór vrijdag 7 juli 2023!

Dit kun je doen via het email-adres:

jeugdcommissie@sjlaaibok.nl

Geef in je aanmelding de volgende gegevens:

  • Naam, adres en telefoonnummer;
  • Of je mee wilt loten voor Jeugdprinsenpaar
  • De reden waarom je graag Jeugdprins of Jeugdprinses zou willen worden.

Op donderdag 13 juli zal de loting plaats vinden van 12 jongens en 12 meisjes die deel gaan uitmaken van onze nieuwe jeugdgroep.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag, dan kun je altijd contact opnemen met Monique Lamberty: 06-15327565. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op de site: www.sjlaaibok.nl of onze Facebookpagina.

Geef je op, want het is een leuke en onvergetelijke tijd om nooit te vergeten!!

Groetjes,

Jeugdcommissie CV de Sjlaaibök.

 

 

Oproep voor Jeugdgroep 2023/2024
Schuiven naar boven