Jeugkarnaval Amie

Op deze pagina lees je alles over het Jeugkarneval in Amie! Maar ook het laatste nieuws over het bijzondere jubileum: 6 x 11 jaar in 2024!

Jeugkarnaval Amie Sjlaaibok carnavalsvereniging Amby Maastricht

Sinds 1957 hebben de Sjlaaibök hun eigen jeugdafdeling. Overal staan de kinderen bekend als die mooie grote groep uit Amby. Daar zijn we natuurlijk super trots op! Al jaren benaderen we de kinderen uit groep 7, en soms groep 8, om zich aan te melden voor het nieuwe seizoen. In tegenstelling tot onze zusterverenigingen kunnen de kinderen bij ons maar één jaar bij de jeugdraad, als Rv11 lid of Sjlaaimetsje.

Ieder jaar is het een spannend moment voor de kinderen als er na de loting eindelijk bericht komt. ‘Je zit erbij!’ Vanaf dat moment begint voor de kinderen de spreekwoordelijke trein te rijden, en die stopt pas op Aswoensdag. Dankzij onze vrijwilligers geven we de kinderen een onvergetelijke tijd. We hopen dit natuurlijk nog héél lang te doen, zodat Karneval in Amie ook voor de kinderen altijd blijft bestaan.

Wil je meer weten? Mail ons dan of bel Monique Lamberty op 06-15327565.


In het seizoen 2024-2025 is het groot feest: 66 jaar Jäögkarneval in Amie! We trappen het jubileumseizoen af met een gezellig feestweekend op 2 en 3 november 2024. Het Jeugdprinsenpaar van 2023-2024 opent dan samen met de nieuwe Raad van 11 en de Sjlaaimetsjes dit bijzondere seizoen. Op zondag 10 november roepen we het nieuwe Jeugdprinsenpaar uit. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de speciale Facebookpagina!


Voor dit jubileum kunnen we alle hulp goed gebruiken. Op zaterdag 2 november organiseren we een feestavond, waarvan de opbrengst naar het jeugdcarnaval gaat!

Niemand minder dan liveband Anderkovver speelt alle liedjes van Fietsefreem, de live gezongen worden door Saskia Theunisz, Arno Hameleers en Robert Walthouwer!

Zo’n feestavond kost natuurlijk geld en daarom zoeken we sponsoren! We hebben verschillende mogelijkheden om te sponsoren. Draag je de Amiese jeugkarnaval een warm hart toe en wil je ons helpen? Stuur dan een mailtje naar jubileumjeugdamby@gmail.com en we regelen het samen!

Namens de jeugd: alvast heel erg bedankt voor je steun!

Schuiven naar boven